Når jeg eksporterer en vektorfil fra Illustrator, vises også tegnebrettene i Easy Sign. Da må jeg oppløse og slette dem alle. Hvorfor skjer dette, og hvordan kan jeg forhindre det? Dessuten kan jeg bare eksportere en illustrasjon hvis den er plassert i et tegnebrett siden forrige oppdatering. Det var ikke tilfelle før.